Divendres, setembre 22, 2023
spot_imgspot_img

La Última

VUIT GIMNASTES DEL SALT GIMNÀSTIC CLUB AL CENTRE D’ALT RENDIMENT DE MADRID

Aquest mes de desembre, el CAR de Madrid acollirà a vuit dels nostres gimnastes que han estat convocats a les concentracions de Tecnificació Nacional de Gimnàstica Artística Femenina i Masculina.

Les primeres gimnastes convocades (del 5 al 8 de desembre) han sigut la Jana Guardiola i l’Aida València acompanyades per la seva entrenadora Clàudia Vilà. La Jana i l’Aida estan dins el pla de tecnificació de la RFE de Gimnàstica pre-júniors.

Del 18 al 21 de desembre serà el torn dels gimnastes Jeroni Casassas, Ignasi Trota, Hugo Rebollar, Dietmar Reinhardt i Pau Jiménez (tots ells becats al CAR de Barcelona) acompanyats pel tècnic Adrià Alonso.

El seleccionador nacional tindrà l’oportunitat de veure amb quines gimnastes pot comptar per l’Europeu Júnior que es disputarà a Glasgow el proper mes d’agost. I, per últim, la Sara Coll marxarà del 20 al 23 de desembre per a participar en la Concentració de Tecnificació Júnior i Pre-Senior. Aquests dies es portaran a terme diferents i variades activitats i entrenaments amb els objectius principals de valorar les seves capacitats i progressos a més de gaudir d’unes jornades de convivència.

Latest Posts

spot_img

un xic de tot