Dilluns, maig 20, 2024
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

La Última

Oferta formativa virtual destinada al teixit associatiu de Salt

L’Ajuntament de Salt impulsa una oferta formativa virtual destinada al teixit associatiu municipal

L’àrea de Festes de l’Ajuntament de Salt ha engegat un projecte per promoure la participació i l’enfortiment del teixit associatiu municipal. En aquest sentit s’ha  posat en marxa una oferta formativa virtual que consisteix en càpsules sobre diversos àmbits com  comunicació, eines digitals, sensibilització en economia social i cooperativisme, redacció de projectes o sostenibilitat econòmica.

La regidora de Cultura i Festes de l’Ajuntament de Salt, Núria Heras, explica que “la proposta sorgeix a partir de l’actualització de les dades del registre d’entitats municipals que hem dut a terme durant els mesos de desembre i gener. A partir d’aquesta enquesta distribuïda entre les entitats hem pogut detectar les seves principals necessitats i interessos i adaptar l’oferta formativa que hem posat en marxa”.

La iniciativa es promou per minimitzar els efectes de la Covid-19 a les entitats i oferir-los noves oportunitats de desenvolupament al mateix temps que s’ha detectat que alguna de les associacions de Salt amb activitat econòmica podrien transitar cap a un model de cooperativa social que ofereixi ocupació de qualitat als seus membres. Paral·lelament s’està desenvolupant una intranet per agilitzar les comunicacions entre les entitats i l’Ajuntament.

Aquesta línia d’actuació s’emmarca dins del Pla Estratègic d’Economia Social i Solidària liderat per l’àrea de Promoció Econòmica i que desenvolupa l’Ajuntament des del 2019 amb el suport de l’Ateneu Cooperatiu Terres Gironines. L’Ajuntament de Salt és cofundador de la Xarxa de Municipis per l’Economia Social i Solidària i forma part de la comissió executiva pel mandat 2019-23.

Latest Posts

spot_img
spot_img

un xic de tot