Dilluns, abril 15, 2024
spot_imgspot_img

La Última

La UNED Girona inicia el curs amb un webinar de Joan Roca

La UNED Girona inicia el curs 2020-21 amb un webinar de Joan Roca

Joan Roca, xef i fundador del restaurant El Celler de Can Roca serà l’encarregat de pronunciar la lliçó inaugural del curs 2020-21 amb el webinar “Girona: un conreu de cuina i cultura”.

El Centre Associat de la UNED a Salt dona el tret de sortida al curs 2020-21 amb un acte públic en línia que tindrà lloc el dimarts 3 de novembre, a les 19.00 h, i es podrà seguir des del canal UNED, prèvia inscripció gratuïta al correu secretaria@girona.uned.es.

El responsable d’inaugurar el nou curs serà Joan Roca i Fontané amb la conferència “Girona: un conreu de cuina i cultura”. Joan Roca és xef, docent i fundador d’El Celler de Can Roca (tres estrelles Michelin). L’any 2010 va ser nomenat Doctor Honoris Causa per la Universitat de Girona per impulsar la cuina catalana al reconeixement internacional i per contribuir a prestigiar socialment els estudis d’Hostaleria a Catalunya. El setembre passat la Generalitat de Catalunya va concedir als tres germans Roca la Creu de Sant Jordi en reconeixement de la seva tasca en el terreny de la innovació, la formació i la gestió de projectes de responsabilitat social.

L’acte comptarà amb la presència de David Maldonado, director del Centre Associat de la UNED a Girona; Albert Piñeira Brosel, vicepresident de la Diputació de Girona i president del Consorci de la UNED a Girona; i d’altres representants de la UNED i de l’Ajuntament de Salt.

Enguany el curs s’ha iniciat amb el període de matriculació encara obert, fins al 10 de novembre. L’oferta de la UNED a les comarques gironines és de 28 graus, 11 graus combinats, 79 màsters, el curs d’accés a la Universitat per a majors de 25 i 45 anys i els cursos del CUID (Centre d’idiomes de la UNED), amb 16 idiomes diferents.

Latest Posts

spot_img

un xic de tot