Diumenge, juliol 14, 2024
spot_imgspot_imgspot_img

La Última

Jornades solidàries a benefici de la Marató de TV3 a Salt

Avui podreu col·laborar en el sorteig d’una bicileta durant la Doble audició de sardanes que organitza l’ Associació Salt Sardanista.

Els propers dies també hi podreu col·laborar durants els diferents actes que es celebran en la Vila.

La Marató de TV3 tornarà a posar a provar l’altruisme de la societat catalana aquest diumenge, 17 de desembre, quan celebrarà la seva 25ª edició, en aquesta ocasió, per a recaptar fons per a la investigació de les malalties infecioses

La mobilització de la societat catalana entorn de La Marató de TV3 i Catalunya Ràdio és un dels trets que converteix aquest programa en un esdeveniment únic, en una festa col·lectiva que transcendeix el plató televisiu. Per cada nova edició de La Marató, la ciutadania pren la iniciativa en l’organització d’actes festius que tenen com a objectiu incrementar el marcador del programa. Són moltes les fórmules que les entitats ideen per recaptar diners en un ambient participatiu i solidari. Així, trobem que en les més de 3.500 activitats que s’organitzen cada any hi ha concerts, competicions esportives, festivals, caminades o dinars, per esmentar-ne alguns exemples. Però, més enllà dels diners recollits, les activitats populars converteixen el dia de La Marató en una festa fixa del calendari que caldrà marcar en vermell.

A Salt s’han organitzats els següents actes:

 

Associació Salt Sardanista

DOBLE AUDICIÓ DE SARDANES

Data: 06/12/2017

Hora:16:30

Lloc:Pista Poliesportiva

L’entitat informa: Doble audició de sardanes, primer tocarà la cobla Flama de Farners (6 sardanes) i després la Cobla Ciutat de girona (6 Sardanes) sortejarem una bicicleta entre els assistents i com a cada audició un apat a Cal Ros de Salt, una caixa de galetes i una ampolla de cava. Oferim servei de bar.

 

AFA Escola Les Arrels de Salt

MANUALITATS EN FAMÍLIA I ESMORZAR SOLIDARI

Data:17/12/2017

Hora:10:00

Lloc:ESCOLA LES ARRELS DE SALT

L’entitat informa: Des de les 10.00 i durant tot el matí es duran a terme diversos Tallers de Manualitats nadalenques per a mainada i pintada d’un mural amb el nom de l’escola. Es farà un esmorzar solidari amb concurs de coques i dolços. Tots els beneficis aniran destinats íntegrament a la Marató.

 

Ajuntament de Salt

UN SALT PER LA MARATÓ

Data: 17/12/2017

Hora: 09:00

Lloc:Zona esportiva del Pla i l’Era de Cal Cigarro

L’entitat informa: Es faran diverses activitats de forma simultània: marxa nòrdica per les Deveses de Salt, masterclass spinning i Zumba, exhibició de patinatge, gimnàstica artística i caiac, polo, repte de natació 50×100,torneig de 3×3 de bàsquet i de futbol 7 i acabem fent Batucada i foto aèria d’una figura humana.

 

Unió de Federacions Esportives de Catalunya

REPTE 50 X 100 – CLUB NATACIÓ SWIMFASTER SALT

Data:17/12/2017

Hora:09:45

Lloc:Uesports Salt – Piscina Municipal

L’entitat informa: El repte és fer 5 km nedant amb diferents sèries i diferents nivells. Es permet aletes, tub i manoples. Diploma d’assistència.

 

ZUMBA

Data: 17/12/2017

Hora: 10:30

Lloc:Uesports Salt

L’entitat informa: Activitat coreografiada amb suport musical que fusiona ball amb música llatina i amb exercicis específics d’entrenament cardiovascular.

Xaranga Damm-er

CONCERT DE NADALES I ALTRES CANÇONS

Data: 17/12/2017

Hora:12:00

Lloc:Centre Comercial Espai Gironès

L’entitat informa: Espectacle de nadales i altres cançons del repertori de la Xaranga , a la zona de restauració del centre comercial.

 

FEDAC Salt

JA ÉS NADAL!

Data: 19/12/2017

Hora: 15:00

Lloc:Teatre de Salt

L’entitat informa: Aquest serà el desè any que col·laborem amb La Marató! Els alumnes preparen danses i cançons per a felicitar el Nadal a les seves famílies i celebrar aquestes dates plegats. Som creatius i tenim compromís social. Visca els nostres alumnes!

 

Cont-Class Escola de Dansa

SALT BALLA AMB LA MARATÓ DE TV3

Data:21/01/2018

Hora:12:00

Lloc:El Canal- Centre d’Arts Escèniques, Salt

L’entitat informa: L’escola de dansa Cont-Class, l’Assoc. Papaya Guaton i l’Ajuntament de Salt organitzen un espectacle de dansa solidari amb la col·laboració de grups i escoles de les comarques gironines. Es durà a terme tres actuacions; a les 12h,a les 16h i les 18:30h amb una durada prevista d’una hora cadascuna.

Latest Posts

spot_img

un xic de tot