Dimecres, maig 29, 2024
spot_imgspot_img

La Última

Divendres arriba el Nadal a l’Espai Gironès

L’Espai Gironès engega de nou la temporada nadalenca aquest divendres 17 de novembre, a les 18h, amb un concert i el tradicional acte d’encesa de llums que decoraran les instal·lacions del centre comercial, amb un gran arbre de Nadal que protagonitzarà l’encesa. Es comptarà amb una actuació del grup català Swing Engine Street Quartet, que oferiran cançons nadalenques, versions pròpies i versions clàssiques, amb un segell personal molt atractiu. El grup està format per veu, trompeta, violí-banjo, bateria ‘washboard’ i contrabaix i ofereix un repertori molt complert.

L’acte, que és gratuït i obert a tothom, es durà a terme a la planta baixa del centre comercial, a la Plaça del Foc. Posteriorment, el grup Swing Engine Street Quartet continuarà amb el concert fent un recorregut per la galeria del centre. En els últims anys l’Espai Gironès ha acompanyat la tradicional encesa de llums amb actuacions musicals.

A partir de divendres les instal·lacions de l’Espai Gironès lluiran la decoració de Nadal, que il·luminarà tots els racons del Centre Comercial amb lluminària LED. Recordem que aquesta mesura, que ja es va implementar fa uns anys, aposta per a l’estalvi energètic i per minimitzar al màxim la despesa econòmica, sense perdre l’essència d’aquestes festes i la dinamització dins del centre comercial.

Amb aquest tipus d’esdeveniments el centre comercial vol oferir, una vegada més als seus visitants, la seva vessant d’oci, de cultura i de compromís amb el territori.

Latest Posts

spot_img

un xic de tot