Dimarts, maig 21, 2024
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

La Última

L'Ajuntament de Salt millora la salut dels arbres de la Plaça de la Vila

S’’ha dut a terme una actuació de poda per reformar l’estructura de l’arbrat amb una capçada més continguda i segura.

L’Ajuntament de Salt ha dut a terme aquesta setmana una actuació de poda extraordinària a la Plaça de la Vila, a la zona del pedró on està situada l’església de Sant Cugat, amb l’objectiu de millorar la salut dels arbres de la zona i deixar-los amb una estructura més continguda i segura. Des dels serveis tècnics han apostat per dur a terme aquesta tasca per minimitzar el risc de fractura.

Aquest tipus d’actuació no serà en cap cas generalitzada a la resta de podes que s’executen i se centra, bàsicament, en “deixar només l’estructura madura de l’arbre i obligar-lo a rebrotar per crear una nova capçada reformada”. Un cop realitzat aquest treball, “la brotada serà abundant i homogènia i només caldrà eliminar els rebrots del tronc que puguin molestar el pas dels vianants”.

L’actuació a la Plaça de la Vila s’ha dut a terme al mateix que s’estan fent els habituals treballs de poda a la resta del municipi. En aquest sentit, recentment i entre altres punts, s’han fet actuacions al barri dels Escriptors i al carrer Marquès de Camps. 

Latest Posts

spot_img
spot_img

un xic de tot