Dissabte, juny 15, 2024
spot_imgspot_img

La Última

XXVIII Edició dels Premis Tres de Març a Salt

L’Ajuntament de Salt lliura els guardons a Pili Alonso i a la Comissió de Festes

L’Ajuntament de Salt ha lliurat els premis 3 Març en un Teatre de Salt ple de gom a gom a Pili Alonso i a la Comissió de Festes, en un emotiu acte a on també s’ha recordat la figura de Salomó Ferrer, qui va ser president de l’Associació de Veïns del barri Centre i que ens va deixar el passat mes de Juny, i a Salvador Sunyer, fundador dels Premis 3 de Març i que per motius de salut no va poder assistir a l’acte. El lliurament de premis ha estat conduït pel conegut periodista Saltenc Albert Requena.

En el seu discurs, Jordi Viñas, alcalde de Salt, ha destacat per sobre de tot la vessant més solidària i col.laborativa dels premis, recordant a tota aquella gent que de manera desinteressada fan de Salt una vila millor, amb molt d’esforç i sacrifici, i ha recordat la importància de poder tenir temps per reflexionar sobre el futur amb calma i amb complicitat amb les entitats de la vila. 

També ha tingut paraules de reconeixement pels premiats, a la Pili Alonso en la seva vessant de docent implicada i sempre activa i ha volgut fer extensiva la felicitació a tot el col·lectiu de docents de Salt, que realitzen una tasca excepcional no sempre prou agraïda, i a la Comissió de Festes, un col·lectiu que al llarg de més de 30 anys ha omplert Salt de festa, diversió i il·lusió organitzant els actes més emblemàtics de la vila com la festa major, carnestoltes o la cavalcada de reis i la princesa Samarcanda.

L’alcalde no ha volgut deixar passar l’oportunitat per recordar, amb orgull, la feina feta aquest darrer any amb l’organització d’esdeveniments importants per Salt com han estat la diada del 11S amb més de 130.000 persones i l’èxit de la consulta popular del 24 de Setembre.  

Durant l’acte també s’ha pogut gaudir d’actuacions musicals a càrrec de Tomàs Fosch & Kryszka Maria que han interpretat conegudes peces musicals  com “You are the sunshine of my life”, “Just the two of us” i  “Georgia on My mind”. L’acte ha acabat amb el Cant dels Segadors.

Latest Posts

spot_img

un xic de tot