Dimarts, octubre 3, 2023
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

La Última

Salt inicia un nou projecte de cooperativisme en Jardineria i Forestal.

“Fes el Salt a l’Ocupació, Forma’t i crea cooperativa” és un projecte d’autoocupació associada que incentiva la creació de cooperatives fomentant l’economia social i solidària al municipi de Salt que acaba de llançar l’Espai Municipal d’Ocupació de l’Ajuntament de Salt enmarcat dins del pla estratègic de promoció econòmica que busca des de diferents alternatives la formació, orientació i ocupació dels Saltencs en una clara lluita contra l’atur al municipi. En aquesta primera edició es tracta d’un projecte de formació activa i professionalitzadora en el sector de la Jardineria i Forestal.
 
En finalitzar la formació, els participants rebran acompanyament per elaborar el pla d’empresa que garanteixi la viabilitat dels projectes cooperatius. Aquests projectes rebran suport tècnic per la creació de cooperatives de treball, donant cobertura a les necessitats d’activitat econòmica detectades al municipi de Salt i a la seva àrea d’influència.
 
La formació tècnica anirà a càrrec de la cooperativa Idària, empresa d’inserció, SCCL. En el projecte hi col·laboren l’Ateneu Cooperatiu de Terres Gironines, SECOT Girona, la Federació de Cooperatives de Treball de Catalunya, el Consell Comarcal del Gironès i Som Energia, SCCL.
 
L’inici està previst el mes de juny de 2017 i té una durada de dos mesos en horari de matins. Per executar el projecte, l’Ajuntament ha rebut una subvenció de la Diputació de Girona emmarcada en els Projectes Singulars de Desenvolupament Econòmic Local.
Aquest projecte ha de representar un primer pas cap a la formació de joves emprenedors al municipi cap a projectes basats en el cooperativisme de més tamany i que ja s’estan treballant des de l’Ajuntament de Salt i que aquest any 2017 tenen previst iniciar-se.

Latest Posts

spot_img
spot_img

un xic de tot