Dilluns, octubre 2, 2023
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

La Última

Festa del Llibre Gegant

Dissabte Festa del Llibre Gegant!

Aquesta celebració és una oda a l’escriptura i la il·lustració, i és una de les festes de Salt que ens agrada més. Una festa on les nenes i nens escriuen històries màgiques i emocionants a casa seva, a l’escola o a la biblioteca. I no només això, sinó que després es troben amb il·lustradors professionals per donar vida a les seves paraules. És una oportunitat única per als joves escriptors de veure les seves històries prenent forma davant els seus ulls!

Màgic! Increïble!

Les pàgines creades en aquesta festa es combinen en un volum gegantí que forma el Llibre Gegant. No és genial? Imagina, desenes i desenes de contes únics i fascinants en un sol lloc. El Llibre Gegant és el testimoni de la creativitat i la imaginació que existeixen a Salt, i és una font d’inspiració per a tothom. Ja porten 25. Els podeu consultar a la Biblioteca Massagran.

Recordeu venir amb el conte escrit abans de les 12h. En el carrer Llarg, just al darrere de l’entrada de la Biblioteca d’en Massagran, que és un lloc perfecte per a qui vol continuar la seva passió per la lectura.

Feta del Llibre Gegant de Salt

Latest Posts

spot_img
spot_img

un xic de tot