Dimarts, abril 23, 2024
spot_imgspot_img

La Última

El Teler dona veu a la cultura. Nou Clip de La Makady

La Makady ens porta la seva recepta per mirar endavant en aquesta època difícil pel món de la cultura: ball i esport! En aquest clip de la campanya “El Teler dona veu a la cultura” podeu veure la seva entrevista i veure-la ballant amb el seu estil afrofusió el tema “Uyo Meyo”, de Teni. L’Ateneu Coma Cros de Salt presenta una campanya de defensa i difusió de la cultura a través de clips artístics. L’Ateneu vol donar espai i suport a artistes vinculats al projecte i del territori. El Teler, la sala on habitualment es duien a terme els concerts, espectacles i esdeveniments, es torna l’escenari de diverses gravacions i espai per mostrar i reivindicar el món de la cultura. És una aposta per seguir oferint i creant cultura des de l’Ateneu que des d’un principi s’ha posicionat en la seva defensa, entesa des de la participació, com un espai de relació, d’intercanvi i d’empoderament ciutadà necessari. Un espai de salut i benestar. “Només desde la comunitat serem capaços de teixir i recuperar el dia a dia i la normalitat”.

El Teler dona veu a la cultura

L’Ateneu Coma Cros de Salt i la campanya “El Teler dona veu a la cultura”

Engeguem una campanya de defensa i difusió de la cultura a través de clips artístics. Amb el nom “El Teler dona veu a la cultura” l’Ateneu vol donar espai i suport a artistes vinculats al projecte i del territori. El Teler, la sala on habitualment es duien a terme els concerts, espectacles i esdeveniments, es torna l’escenari de diverses gravacions i espai per mostrar i reivindicar el món de la cultura.

La campanya consisteix en difondre diferents càpsules visuals on diferents artistes ofereixen dos temes gravats en directe i una petita entrevista per expressar com estant vivint aquesta nova realitat i perquè és important mantenir viva la cultura. Els primers artistes que hi han passat i que es podran veure a les xarxes socials son: Paula Grande, Edmond Agenor i Lydia Torrejón amb Santi Fontclara, Makady Kfree, Aram Sempervires (Col·lectiu de professionals del circ de girona) i Guillem Gispert. S’anirà penjant un clip setmanal.

És una aposta per seguir oferint i creant cultura des de l’Ateneu que des d’un principi s’ha posicionat en la seva defensa, entesa des de la participació, com un espai de relació, d’intercanvi i d’empoderament ciutadà necessari. Un espai de salut i benestar. “Només desde la comunitat serem capaços de teixir i recuperar el dia a dia i la normalitat”.

Guillem Gispert – Cia Polleguera “Fragments”, El Teler dona veu a la cultura

Petit avançament de l’obra de teatre “Fragments”, de Guillem Gispert i la companyia Polleguera, basada en l’assaig “Fragments d’un discurs amorós” de Roland Barthes. Estrena el 12 i 13 de febrer a les 20h a la sala La Planeta de Girona.

Lydia Torrejón “Mi concierto imaginario”, El Teler dona veu a la cultura

Edmond Agenor “Si tu pars”, El Teler dona veu a la cultura

Paula Grande “Me interesa”, El Teler dona veu a la cultura

Latest Posts

spot_img

un xic de tot