Dimarts, febrer 27, 2024
spot_imgspot_img

La Última

El PSC de Salt demana solucions urgents als problemes d’enllumenat públic

El grup municipal del PSC de Salt ha posat de manifest la preocupació i el malestar creixent entre els  veïns a causa de la manca de manteniment de l’enllumenat públic a la localitat. Els socialistes  denuncien que tot i les repetides alertes i crides d’atenció, l’equip de govern d’ERC-JUNTS amb el  suport d’IPS-CUP, no han pres les accions necessàries per garantir un funcionament eficient i segur  a l’enllumenat públic. 

Els socialistes consideren lamentable que tot i haver indicat zones específiques amb deficiències i  fins i tot assenyalat fanals concrets sense llum, l’equip de govern hagi ignorat aquestes qüestions  durant mesos, generant una sensació de deixadesa i d’inseguretat entre la ciutadania. “Totes les  promeses d’actuar s’han quedat en res i la situació continua sense millorar. Fins ara tot han estat paraules buides, no hi ha hagut cap acció palpable. No es fa res”, ha destacat la regidora Lluïsa  Blanch. “Aquesta actitud posa en risc la seguretat dels ciutadans i crea un ambient propici per a  actes delictius. Tenim un govern amb poques llums” ha sentenciat la regidora. 

El grup municipal vol un gir immediat de 180 graus en aquesta actitud i insta al govern a prendre  mesures sense més dilació. Els socialistes consideren que cal una reparació ràpida i àgil dels  problemes quan es detecten. “Cal que es realitzin les reparacions necessàries amb la màxima  celeritat per garantir un enllumenat públic eficient i segur. La ciutadania no pot esperar més  davant de fanals inoperants” ha afirmat el portaveu socialista Joan Martín. 

Segons els socialistes s’ha de posar en marxa un programa de manteniment preventiu per evitar  futurs problemes i assegurar un funcionament òptim de l’enllumenat públic a llarg termini.  Consideren que aquest programa de manteniment i prevenció és clau per mantenir la seguretat i la  funcionalitat dels espais públics. 

D’altra banda el PSC demana més transparència i comunicació amb les accions que es porten a terme  i a comunicar de manera més efectiva els plans de millora perquè els ciutadans puguin saber quines  mesures s’estan prenent per abordar aquesta situació. Per últim, els socialistes insten al govern a  incentivar la participació activa de la ciutadana per millorar el servei i identificar més ràpidament els  punts on és necessària una millora de l’enllumenat públic. “Considerem que la col·laboració amb la  ciutadania és fonamental per a una gestió eficient dels recursos i una millora significativa del  sistema d’il·luminació” ha explicat Martín. El grup municipal ha reiterat el seu compromís amb la  seguretat i el benestar dels ciutadans i continuarà treballant per assegurar que els veïns i veïnes del  municipi puguin viure en un entorn segur i ben il·luminat.

Latest Posts

spot_img

un xic de tot