Dijous, juliol 25, 2024
spot_imgspot_imgspot_img
spot_imgspot_imgspot_img

La Última

El teatre de Salt omple amb Un Conte de Nadal

“Un Conte de Nadal”  Omple el teatre de Salt amb 300 Infants de 8 escoles de primària

S’estrena a Salt el musical que demà arribarà al Romea fins al 4 de Gener

El baríton saltenc Silveri De la O apropa la música als més menuts de la vila

La representació d’Un Conte de Nadal és una iniciativa impulsada per l’Ajuntament de Salt amb l’objectiu d’apropar als escolars de tots els centres de la vila el teatre musical. Aquest musical  debutarà el proper dia 16 de Desembre al teatre Romea de Barcelona fins al 4 de Gener i està adreçat al públic infantil.


L’alcalde Jordi Viñas ha destacat “un dels objectius del nostre projecte educatiu és apropar i potenciar la cultura i les arts escèniques a tots els infants de la ciutat.”. La proposta de Silveri de la O i Bohemia’s Productions va ser ràpidament acceptada per l’Ajuntament de Salt que també ha comptat amb el suport de l’Escola de Música del Gironès amb més d’una trentena de joves cantants que han participat al musical i que han pogut gaudir d’una experiència única dalt de l’escenari al costat del baríton gironí Silveri De la O en el paper del Sr. Scrooge.  

“El Conte de Nadal” és una novel·la escrita per Charles Dickens el 1843 que va tenir un gran èxit des de la seva publicació i que ​explica la història del Sr. Scrooge , un vell amargat i garrepa que aquestes festes nadalenques viurà una experiència única que li farà canviar la vida.

Latest Posts

spot_img

un xic de tot