Dilluns, octubre 2, 2023
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

La Última

Jornada sobre deures escolars a la Coma Cros de Salt

Es farà a l’Auditori el proper 19 de novembre

El proper 19 de novembre es farà a l’Auditori de la Coma cros de Salt la jornada “Els deures escolars a Salt, parlem-ne”. La jornada ha estat impulsat pel grup Salt Fiction que està format per professionals de diferents àmbits educatius saltencs i està obert tant a professionals de l’educació com a altres persones interessades.

El grup Salt Fiction està format per diferents professionals de l’àmbit educatiu, especialment interessants en el tema de la lectura, que durant el curs 2015-16 van fer una prospecció a Salt sobre el tema dels deures escolars, per recollir informació dels afectats pel tema, tant famílies, com infants, com els professionals de l’ensenyament.

A la jornada es donaran a conèixer les dades de l’estudi i es debatrà i reflexionara sobre la realitat del tema deures al municipi.

jornada-salt-i-els-deures-escolars-parlem-ne-salt

Els deures escolars són una qüestió que afecta tota la comunitat educativa (mainada, mestres i famílies) i també els espais educatius no formals (en especial els relacionats amb l’educació lectora, com biblioteques, espais lectors o projectes específics).

Les inscripcions a aquesta formació, reconeguda pel Departament d’Ensenyament dins el Pla de Formació de Zona, estan obertes fins el proper 15 de novembre, per via telemàtica.

Latest Posts

spot_img
spot_img

un xic de tot