Dimecres, setembre 27, 2023
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

La Última

Jornada d'Emprenedoria Cooperativa en el món creativocultural i educatiu a la Coma Cros de Salt

Es farà el proper 25 de novembre

Per segon any consecutiu, l’ (EMO) i el Viver d’Empreses Creativoculturals organitza una Jornada sobre Emprenedoria Cooperativa, que enguany estarà centrada en els sectors creatius, educatius i culturals. La jornada es farà el proper dia 25 de novembre a la Factoria Cultural Coma Cros de Salt.

L’any 2015 l’EMO va organitzar una jornada sobre Economia Social Cooperativa on es va posar sobre la taula la rellevància que tenen les iniciatives col·lectives d’emprenedoria social a l’hora de donar resposta als reptes de la societat actual.

Per a l’edició 2016, es preseEspai Municipal d’Ocupació de Saltntaran experiències inspiradores d’emprenedoria cooperativa dins els àmbits creativocultural i educatiu de 4 cooperatives diferents. Amb la col·laboració de LabCoop per a dirigir la taula rodona, identificarem els trets en comú de les diferents experiències exposades i les condicions que afavoreixen el seu sorgiment.

Les inscripcions es poden fer a través de correu electrònic a formacioemo@salt.cat, per telèfon al 972 40 52 95 o presencialment a l’EMO C/ Àngel Guimerà, 88, de les 10h fins les 13h).

Per més informació sobre la jornada: www.comacros.cat

Latest Posts

spot_img
spot_img

un xic de tot