Diumenge, juliol 14, 2024
spot_imgspot_imgspot_img

La Última

L’Interfest porta aquest cap de setmana Los Chikos del Maíz i Sons of Aguirre a La Mirona

El festival, suspès per COVID el passat mes de març, recupera els dos concerts més esperats, en la que per a totes dues bandes serà la seva primera actuació a Catalunya després de la pandèmia.

L’alt ritme de venda d’entrades, que es van exhaurir en pocs dies, ha obligat a obrir una segona sessió per a tots dos concerts.

Divendres i dissabte el festival Interfest, organitzat per la promotora gironina La Tornada, assaltarà La Mirona amb els concerts de Sons of Aguirre & Scila (09/10) i Los Chikos del Maíz (10/10). Serà la  primera oportunitat després de la pandèmia per a sentir dues de les bandes de més èxit de l’escena  combativa a l’Estat Espanyol.  

L’espera s’ha fet llarga per els seus seguidors i la mostra més clara és que les entrades per a tots  dos concerts van volar en pocs dies. Així doncs, finalment cada banda oferirà dos concerts -un a les  18.30h i un altre a les 22h- per tal de poder donar resposta a la forta demanda mantenint totes les  mesures sanitàries i de distanciament. 

En el cas de Chikos del Maíz, la de dissabte no només serà la seva primera actuació a Catalunya  després de la pandèmia, sinó que també serà la primera vegada que actuaran a terres gironines  des del seu retorn als escenaris l’any passat. Després del llançament de ‘Comanchería’, la banda va  iniciar una gira que els va dur arreu de l’Estat penjant el cartell d’entrades exhaurides a pràcticament  totes les sales on van actuar. Ara, per fi, el públic gironí podrà gaudir del seu directe explosiu i  carregat de contingut. 

Sons of Aguirre & Scila

Sons of Aguirre & Scila, per la seva banda, s’han convertit els darrers anys en una de les grans  revelacions del circuit alternatiu espanyol amb la seva mescla de rap i metal, unes cançons iròniques,  divertides i compromeses i un directe trepidant. El concert de l’Interfest, a més, serà la primera  oportunitat que tindrà el públic català per sentir cançons del seu celebrat segon disc, ‘Lo que ocurrió  mientras mirabas a otro lado’. 

Latest Posts

spot_img

un xic de tot