dia internacional de la dona 8 de març (15)

Conscienciar sobre la violència invisible  envers la dona 

A Salt, un vídeo i un debat centraran el dimecres 25 de novembre, el Dia Internacional  contra la violència envers la dona 

La jornada serà telemàtica i es podrà seguir a través del canal de Youtube de l’Ajuntament  de Salt 

Salt ja té a punt el programa del proper dimecres 25 de novembre que, un any més, se  celebra el Dia Internacional contra la violència envers la dona. Enguany la proposta se  centrarà en conscienciar sobre la violència invisible i, per tal de dur-ho a terme, s’ha preparat un vídeo que donarà pas a un debat sobre aquesta problemàtica. Les dues propostes es  duran a terme telemàticament. 

Organitzat per l’Ajuntament de Salt, el Servei d´informació i atenció a les dones (SIAD) i la  Comissió 25N de Salt, la jornada també compta amb la col·laboració del Casal dels infants, Càritas, l’associació Valentes i acompanyades, la Fundació Atenea i membres del programa  Juguem. 

La jornada s’iniciarà a les 10 del matí amb la lectura d’un manifest que durà a terme des del  saló de plens de l’Ajuntament la tinent d’alcaldia i regidora de Serveis Socials, Margarita de  Arquer per, posteriorment, donar pas a la presentació del vídeo Violència invisible. L’acte es  

durà a terme complint amb totes les restriccions sanitàries per la Covid_19 i tothom que la  vulgui seguir ho podrà fer a través del canal de Youtube de l’Ajuntament. 

Posteriorment, a les 10.30 s’iniciarà un debat sobre la mateixa temàtica que comptarà amb  la participació de representants de les diferents entitats que han col·laborat en l’organització  de la jornada. 

“Any rere any, cada vegada és més important organitzar jornades com la del 25 de  novembre, en aquest cas per posar la societat davant el mirall i que sigui conscient de  la realitat en problemàtiques tan crues i reals com la de la violència envers les dones”, explica de Arquer.

FER UN COMENTARI

Si us plau, introdueixi el seu comentari!
Si us plau, introdueixi el seu nom aquí