Canviem Salt demana que es restitueixi la estàtua de la plaça del veïnat.

Consideren que és un símbol del barri i del municipi, no un símbol del vandalisme

Demanen no cedir davant de la voluntat dels que destrueixen

El passat dimecres 6 de desembre del 2017 es va trobar trencada la estàtua anomenada “Adéu” més coneguda com “la nena del veïnat”. A dies d’avui l’Ajuntament no ha donat cap resposta al respecte, fet que considerem com a una normalització dels fets vandàlics. “Aquesta estàtua és un símbol de barri i no es pot deixar convertir en un símbol del vandalisme” afirma el regidor de Canviem Salt Wilder Palacio.

En aquest sentit, el grup municipal demana a l’equip de govern implicació i inversió en els pressupost del 2018 per restituir la estàtua. “Hauria de convertir-se en una prioritat la restitució de la estàtua, donat que forma part del nostre municipi des de que es va inaugurar al 1997” afirma Palacio.

El regidor també aprofita per recordar la urgència d’inversió que demana aquesta zona del municipi donat que “aquest acte vandàlic i el silenci de l’ajuntament és una mostra del comportament que han tingut durant tot aquest mandat amb el barri del veïnat, i especialment amb la plaça Catalunya, per això demanem que es comenci a preveure accions concretes a la zona”

Per últim demana que no es normalitzi el vandalisme a partir de la deixadesa per part de l’equip de govern i que es restitueixi immediatament.

Canviem Salt

[+] TRENQUEN L’ESTÀTUA DE LA NENA DEL VEÏNAT.

FER UN COMENTARI

Si us plau, introdueixi el seu comentari!
Si us plau, introdueixi el seu nom aquí