Divendres, setembre 22, 2023
spot_imgspot_img

La Última

Els preus de les zones verda i blava no es modificaran

Els preus de les zones verda i blava de Salt no es modificaran

Segons la proposta que es debatrà i aprovarà durant el proper plenari municipal, els preus de les zones verda i blava no es modificaran i dins la taxa d’estacionament limitat a la via pública s’inclourà una quota nova als empadronats al municipi que disposin d’un vehicle d’empresa que no estigui domiciliada a Salt. Aquest tipus de vehicles podran aparcar a la zona verda amb abonaments que aniran dels 15 euros mensuals als 60 euros anuals.

Com a novetat, les ordenances també donaran resposta la demanda dels vehicles mixtes per poder accedir a les zones verdes. En aquest sentit, a partir del 2020 ho podran fer si a la fitxa tècnica incorporen que tenen mes de tres places. 

Bonificacions per sostenibilitat

L’impost de vehicles i el de construccions i obres agrupen bonificacions per a qui aposti per les renovables.

L’alcalde de Salt, JordiViñas afegeix que “les ordenances fiscals per al proper any 2020 apostaran per ser més justes incidint, especialment, en bonificacions en diversos aspectes que afectin la sostenibilitat”. En aquesta línia, l’impost de vehicles inclou bonificacions d’un 50% per als híbrids i en un 75% per als elèctrics.

Pel que fa a l’impost sobre construccions i obres (ICIO), les reformes poden incloure bonificacions del 50%, quan abans eren del 25%, si incorporen sistemes d’aprofitament tèrmic o elèctric.​

Latest Posts

spot_img

un xic de tot