Diumenge, juliol 14, 2024
spot_imgspot_imgspot_img

La Última

El PSC de Salt denuncia que l’alcalde està més pendent de les estelades que de la seguretat

El grup municipal creu que qui planteja qüestions nacionalistes enfront socials al municipi està molt allunyat de la realitat

El grup municipal del PSC de Salt ha denunciat que l’alcalde de la vila està més pendent de l’aprovació de temes relacionats amb la independència que de garantir el dret a la seguretat de tota la ciutadania. El grup municipal socialista fa mesos que denuncia la falta d’efectius i recursos econòmics de la policia o la manca d’il·luminació a diferents llocs del municipi. “Quan al ple vaig demanar irònicament, que ja que posarien estelades als fanals arran d’una moció aprofitessin per arreglar les llums per garantir la seguretat com li preguem fa 3 o 4 mesos, l’alcalde va contestar que si era perquè les estelades es veiessin millor. L’alcalde posa per davant les banderes d’uns quants que la seguretat de tothom” ha explicat el regidor socialista Joan Martín.

“La moció que es va aprovar dilluns al ple insisteix en els bàndols i la divisió, que va arribar a trencar la societat i la convivència entre veïns durant els últims anys. A més, està fora de temps, perquè després d’anys del procés s’ha comprovat que vam perdre el temps en temes cabdals que han situat Catalunya a la cua de l’Estat. De fet, ho estem patint amb temes tan importants com la sanitat, l’educació, les energies renovables o la sequera” ha explicat el portaveu socialista, Joan Martín.

Els socialistes també han destacat que “els grups municipals que anteposen les qüestions nacionalistes enfront de les necessitats reals de Salt i dels saltencs i saltenques, és perquè estan desconnectats de la realitat o creuen que els hi donarà rèdit electoral. No hi ha idea més llunyana al progressisme que el nacionalisme”. 

“Lamentem que es plantegi la utilització de recursos públics per enarborar i imposar una simbologia que representa només a una part de la ciutadania. Això mai hauria de ser una prioritat per Salt per sobre d’altres qüestions com la seguretat o les polítiques socials. L’estelada no és una bandera institucional ni de consens. És la bandera d’una opció política que no té un suport àmpliament majoritari entre la població i que no compta amb cap oficialitat” ha afegit Martín. “Nosaltres fa temps que estem per a la convivència i el retrobament entre catalans, i ho demostrem amb fets i paraules i ho ha demostrat el president Sánchez i Salvador Illa com a Cap de l’Oposició del Parlament. Amb els socialistes sempre s’hi pot comptar per avançar i per governar per a tots” han conclòs els socialistes.

Latest Posts

spot_img

un xic de tot