Diumenge, juliol 14, 2024
spot_imgspot_imgspot_img

La Última

Repartiment de tarjes per utilitzar les deixalleries municipals

L’Ajuntament de Salt inicia el repartiment de targetes per utilitzar les deixalleries municipals i aconseguir bonificacions a la taxa d’escombraries

Durant aquests darrers dies s’han començat a enviar a la ciutadania que constava a la base de dades per haver utilitzat el servei.

Les bonificacions van del 15 fins al 25% segons el grau d’utilització del servei.

Tothom que la vulgui sol·licitar ho pot fer a través del Catàleg de Tràmits, secció Medi Ambient, situat a l’apartat de la Seu electrònica de la web municipal.

L’Ajuntament de Salt ha posat en marxa aquesta setmana el repartiment de les noves targetes per tenir accés a les deixalleries municipals, la fixa i les mòbils, que substitueixen a les que fins ara existien. Cal recordar que algunes eren procedents del Consell Comarcal i altres, provisionals, van ser emeses pel consistori saltenc.

Enguany s’ha modificat l’ordenança i s’accedirà a les bonificacions de forma automàtica gràcies a les noves targetes.

La targeta permet la utilització del servei i cada família té dret a una targeta magnètica que permetrà la seva identificació. D’altra banda, a partir d’una aplicació que es preveu que estigui operativa properament, es podrà fer un seguiment de les aportacions que s’han dut a terme, anualment, a la deixalleria.

En aquest sentit, cal recordar que si el servei es fa servir de 6 a 10 vegades s’aconseguirà un 15% de bonificació a la taxa d’escombraries mentre que si s’utilitza més de 10 vegades es pot aconseguir una bonificació del 25%.

El regidor de Serveis Públics de l’Ajuntament de Salt, Josep Valentí, explica que “hem augmentat les bonificacions a tots els veïns que facin servir les deixalleries per premiar a tota la ciutadania que fa un ús correcte dels residus que generen, especialment de tots aquells que per la seva toxicitat no és poden abocar als contenidors situats a la via pública”.

Tothom que vulgui rebre la targeta a casa la pot sol·licitar a través de la web entrant en l’apartat de Seu electrònica. En aquest punt cal dirigir-se a Catàleg de Tràmits i Procediments i a la secció de Medi Ambient on hi ha l’enllaç per descarregar-se la Sol·licitud de targeta magnètica de la Deixalleria Municipal. Cal omplir-la i, posteriorment, a través de la Seu Electrònica enviar una instància genèrica adjuntant la sol·licitud de la targeta i la documentació que es demana. 

Latest Posts

spot_img

un xic de tot