Problemes amb els cotxes en el carrer Pau Casals. 

D’ençà que van finalitzar les obres tots els vehicles aparquen a sobre de la vorera de forma impune ocupant l’espai del vianant.

Molts veïns estem cansats d’aquesta situació i sembla que des de l’ajuntament no es fa res per revertir la situació, únicament han pintat en un costat de carrer una línia groga.

La setmana passada sortint de casa em vaig trobar un cotxe directament a sobre de la vorera sense cap part del cotxe que toqués la carretera. Vaig trucar a la policia local indicant el fet, després d’una llarga xerrada va entendre que estava a sobre de la vorera, ja que part seva em comunicava que era normal que els cotxes ocupessin una part d’aquesta, ja que estant al mateix nivell. Quin escàndol!

Tot plegat em sembla un despropòsit, després de fer una inversió com reformar tot el carrer i la plaça, a més de les molèsties ocasionades als veïns durant tants mesos, la sensació que hi hagut durant les obres i a posterior és un absolut desenteniment per part de la gestió de l’ajuntament.

És palpable el deteriorament de part de la vorera a causa dels cotxes mal aparcats, no serveix de res ampliar-la, que bona falta li feia, si després els cotxes estacionen a sobre i impedeix el pas de tots els vianants especialment als que anem amb els cotxets dels nadons o persones discapacitades que necessiten cadira de rodes per desplaçar-se. Tot plegat un despropòsit, és inqüestionable que la gestió de la vila de Salt no és fàcil, però per aquest tipus de gestió és obvi que han d’estar més a sobre i que malauradament fins ara no ha sigut així. Esperem que des del consistori es doni una volta aquest assumpte.

Tot plegat un despropòsit, és inqüestionable que la gestió de la vila de Salt no és fàcil, però per aquest tipus de gestió és obvi que han d’estar més a sobre i que malauradament fins ara no ha sigut així. Esperem que des del consistori es doni una volta aquest assumpte.

ABH, un veí de Pau Casals.

FER UN COMENTARI

Si us plau, introdueixi el seu comentari!
Si us plau, introdueixi el seu nom aquí