Dilluns, abril 15, 2024
spot_imgspot_img

La Última

Nit de la Iguana – versió confinada!

Nit de la Iguana: versió confinada! amb el documental: In the same boat

Divendres 1 de maig:

🕕18h: “Visualització del documental “In the same boat” pel canal de Youtube📽: https://youtu.be/tKSGHCh4c7g

🕖19:20h: taula rodona virtual amb el director del documental. Rudy Gnutti Zoom🖥: https://us04web.zoom.us/j/73532636337 

Divendres 1 de maig: “Nit de la Iguana versió confinada” amb el documental “In the same boat”.

El dia dels treballadors i les treballadores des de l’Ateneu amb la guerrilla comunicacional, la troupe de la concòrdia (projecte teatral la Negra) i Nousol fem aquesta proposta cultural:

La idea és gaudir d’aquest gran documental, i poder comentar i reflexionar sobre el mateix amb el seu director. Qui no el pugui mirar a les 18h, el pot mirar des de la plataforma Filmin.

Sobre la pel·lícula:

Amb intervencions de Zygmunt Bauman o José Mújica, En el mateix vaixell és una metàfora de la nostra civilització i de com ens relacionem amb la tecnologia.

Documental que parla de com aquest vaixell, metàfora de la nostra civilització, té al davant una oportunitat única: els avenços tecnològics podrien ser la clau per aconseguir un món millor i més just, però, si no aprenem a administrar-los, i no reorientem el timó d’aquest vaixell, el futur podria ser amenaçat. El film escolta els especialistes més importants, i personatges tan emblemàtics com Zygmunt Bauman o l’expresident d’Uruguai José Mújica, pero atén també els testimonis de la gent comuna: tots nosaltres. 

Direcció: Rudy Gnutti

Repartiment: José Mújica, Tony Atkinson, Alex Brendemühl; Zygmunt Baumann

Latest Posts

spot_img

un xic de tot