Salt treballa per millorar els espais per a gossos del municipi

La renovació del pipi-can del Parc Monar era una petició dels usuaris de la instal.lació, la més gran del municipi. En total la substitució de la font i la nova tanca – que serà més alta – suposarà una inversió aproximada de 13.000 €.

L’Ajuntament de Salt ha iniciat una campanya de millora dels espais destinats als gossos que hi ha al municipi. Properament s’iniciaran reformes al pipi-can del Parc Monar, on es canviarà la font actual i es posarà una nova tanca perimetral, més alta i més robusta que l’actual. La voluntat de l’Ajuntament és de reformar progressivament els altres pipi-cans de la vila.

Es posaran tanques més altes al pipi-can del parc Monar i una nova font substituirà l’actual

Per altra banda, està previst habilitar un camí perquè es puguin passejar gossos sense que vagin lligats queanirà de l’actual local del Centre Naturalista, a les deveses, fins a l’aiguamoll del veïnat. Amb un recorregut de prop de 600m. El camí s’adequarà, es senyalitzarà i s’equiparà amb papereres. El nou espai serà d’us compartit entre vianants, cotxes i bicicletes, per aquesta raó s’ha buscat que fos un lloc sense gaire trànsit rodat.

L’espai està previst perquè els gossos – que no siguin de races considerades potencialment perilloses – puguin anar deslligats, però sempre control-lats pels seus propietaris.

FER UN COMENTARI

Si us plau, introdueixi el seu comentari!
Si us plau, introdueixi el seu nom aquí