Dimarts, octubre 3, 2023
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

La Última

Segona Edició de la Factoria Creativa

Salt celebra la segona edició de la Factoria Creativa

Les jornades tenen l’objectiu de donar a conèixer l’activitat de la Factoria Cultural Coma Cros.

L’esdeveniment es durà a terme entre el divendres 8 i el dissabte 9 de  novembre

Salt serà la seu aquesta setmana de la segona edició de la Factoria Creativa, un esdeveniment que es va posar en marxa l’any passat amb l’objectiu de donar a conèixer l’activitat que es duu a terme a la Factoria Cultural Coma Cros. Les jornades se celebraran entre el divendres 8 i el dissabte 9 de novembre.

Durant dos dies, la Coma Cros organitzarà més de 20 activitats i tallers pràctics en les quals hi col·laboraran les entitats amb seu a l’equipament o qui hi desenvolupen activitats. S’hi podran trobar, per exemple, des d’espectacles musicals, a tallers de cinema o circ, introduccions al món casteller o jornades creatives.

La regidora de Cultura de l’Ajuntament de Salt, Núria Heras, valora molt positivament que la Factoria Creativa es consolidi amb una segona edició i convida tothom a participar en les jornades. “Hi ha activitats i tallers pràctics de tota mena i per a totes les edats, un programa que permet donar a conèixer l’activitat que diàriament es pot gaudir a la Coma Cros i que demostren la bona salut social i cultural de Salt”, explica Heras.

Activitats per a tots els públics

La Factoria Creativa obrirà les portes el divendres 8 de novembre, a dos quarts de deu del matí, amb una activitat creativa organitzada per la Universitat Oberta de Catalunya i el Viver d’Empreses. En total, hi ha programades fins a 23 activitats que finalitzaran el dissabte 9 de novembre a les vuit del vespre amb Contes Abans de Nadal, organitzat pel Safareig Teatre.

Totes les activitats es duran a terme a les instal·lacions de la Coma Cros o al seu entorn, com per exemple, la plaça 1 d’octubre.

Programa de la Jornada de la Factoria Creativa a Salt

Programa-de-la-Factoria-Creativa-de-Salt

[+] Descarregar Programa en pdf

[+] informació

Latest Posts

spot_img
spot_img

un xic de tot