Dimarts, març 28, 2023
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

La Ăšltima

La cavalcada dels Reis d’Orient a Salt comptarà amb un mapping a la façana de la Factoria Coma Cros


Un mapping a la façana de la Coma Cros rebrĂ  la comitiva dels Reis d’Orient a Salt

L’espectacle audiovisual acompanyarà ses majestats des de la tarima on, posteriorment, es dirigiran a tots els assistents.

La cavalcada dels Reis d’Orient a Salt comptarĂ  enguany amb la novetat d’un mapping que es projectarĂ  a la façana de la Factoria Coma Cros de la vila. Aquest acompanyament audiovisual es visualitzarĂ  per cadascun dels Reis d’Orient quan es dirigeixin a la tarima que, com Ă©s tradiciĂł, estarĂ  instal·lada a la plaça 1 d’octubre.

L’espectacle davant la Coma Cros començarà 20 minuts abans de l’arribada dels Reis, amb una ambientació amb llums i música. A mesura que les comitives vagin arribant a la plaça 1 d’octubre, s’aniran situant per fer una filera de recepció que, juntament amb un camí il·luminat amb un focus, rebrà els Reis d’Orient.

El mapping es projectarĂ  a la façana centra de la Coma Cros i tĂ© una durada aproximada de cinc minuts. Un cop finalitzi la projecciĂł, ses majestats faran els seus parlaments i la cavalcada finalitzarĂ  amb un petit castell de focs artificials.

Campament Reial i recorregut

El diumenge 5 de gener, de dos quarts de quatre a un quart de set de la tarda, el campament reial estarĂ  instal·lat a la Pista Poliesportiva de Salt des d’on els mĂ©s petits podran gaudir de diverses activitats. 

Pel que fa a la cavalcada, començarà a les set del vespre i s’allargarà fins a dos quarts de nou. El recorregut començarà des del carrer Miquel Martí i Pol, seguirà per Mercè Rodoreda, Major, Santa Eugènia i Sant Antoni, fins arribar a la plaça 1 d’Octubre.

Què és un mapping?

El mapping o  videomapatge és una tècnica de projecció utilitzada per a projectar imatges i objectes virtuals de dues o tres dimensions sobre qualsevol tipus de superfície, gràcies a un programari especialitzat.

Els videomapatges se solen projectar sobre superfĂ­cies irregulars, com ara façanes, mobiliari urbĂ  o interiors d’edificis.

El propòsit Ă©s interactuat amb un espai i encaixar determinades imatges damunt la seva superfĂ­cie. TambĂ© s’hi poden afegir dimensions extres, il·lusions òptiques i sensaciĂł de moviment sobre objectes estĂ tics, a mĂ©s de la sincronitzaciĂł Ă udio que afavoreix una narrativa audiovisual.

Latest Posts

spot_imgspot_img

un xic de tot