Actes de la Festa Major de Salt per avui divendres 27 de juliol

De les 9 del matí a les 2 del migdia
JORNADA DE PORTES OBERTES al Viver d’Empreses Creativoculturals, al segon pis de la nau Kropotkin de la Factoria Cultural Coma Cros.

Des de les 5 de la tarda fins a les 9 del vespre
PUNT D’INFORMACIÓ I VENDA DE PRODUCTES PROPIS I JOCS INFANTILS, a càrrec de l’Assemblea Nacional Catalana, a l’Era de Cal Cigarro, davant de la Piscina Municipal de Salt.

A dos quarts de 7 del vespre
FESTA DE L’AIGUA I ACTUACIÓ INFANTIL per a infants i famílies, al parc Monar, a càrrec del Casal dels Infants per l’acció social als barris.

A les 7 del vespre
SALTUCADA amb La Banda de Diables d’en Pere Botero, La Banda del Rec i colles convidades, amb el següent recorregut: sortida de la plaça Rodona entre el carrer Sant Dionís i la ronda de la séquia Monar, carrer Ausiàs March, carrer Major, carrer Llarg, carrer Curt, carrer Processó, plaça Verdaguer, carrer Major, carrer Pere Coll i Guitó, passatge de Joan Olivé, i arribada a l’Era de Cal Cigarro.

A les 8 del vespre
ABELLÓ COMENTADA, recorregut per la vida de l’escriptora i poeta Montserrat Abelló, amb lectures d’Olga Cercós i comentaris de l’escriptor Miquel Martín Sierra, a la Biblioteca Pública Iu Bohigas.

PARTIT DE FUTBOL EN MEMÒRIA A JOAN MARTÍNEZ I AITOR GORDO, a càrrec de les seves dues colles d’amics, al camp de futbol municipal de Salt.

A les 9 del vespre
EXHIBICIÓ DE BALL, a càrrec de l’Associació Cultural Zona Olé, al passeig Ciutat de Girona a l’alçada del bar Can Ricard.

Des de les 9 del vespre a les 11 de la nit
ASSAIG CASTELLER, a càrrec de la colla castellera Marrecs de Salt, a la plaça LLuís Companys.

Concerts a l’Era de Cal Cigarro:

A les 11 de la nit, concert amb LA TOSCA BRAVA
A dos quarts d’1 de la nit, concert amb GATILLAZO
A les 2 de la matinada, concert amb PELUKASS

Sopars de carrer: carrer Sant Dionís i Agustí Cabruja, carrer Sant Joan i carrer
Sant Jaume.

 

[+] Veure tota Agenda Completa de la Festa Major de Salt 2018

FER UN COMENTARI

Si us plau, introdueixi el seu comentari!
Si us plau, introdueixi el seu nom aquí