Diumenge, juliol 14, 2024
spot_imgspot_imgspot_img

La Última

La firma Brighty&Co s’incorpora a l’oferta de l’Espai Gironès i Nespresso hi obre un nou local

En els darrers tres anys s’han incorporat una desena de firmes a l’oferta de l’Espai Gironès. A l’interior del Centre Comercial actualment només queden quatre locals per ocupar.

L’Espai Gironès, centre gestionat per Multi Spain Management S. A, amplia la seva oferta comercial amb la incorporació d’una nova marca i amb l’obertura d’un nou local per part d’una firma que ja hi opera.

Per una banda, la firma de moda jove femenina Brighty&Co ha obert recentment a l’Espai Gironès una nova botiga de 58 metres quadrats situada a la primera planta. És un dels primers establiments que aquesta marca obre a la provincia de Girona. I, per altra banda, abans de finals d’any, Nespresso obrirà un nou local de 64 metres quadrats a la planta principal que substituirà el punt de venda que hi té actualment.

Una altra de les novetats és el canvi de nom de la botiga d’esports i roba esportiva Sports Zone que ha passat a dir-se Sprinter.

El gerent de l’Espai Gironès, Pau Jordà, s’ha mostrat molt satisfet per la incorporació de noves marques al Centre Comercial “ estem molt contents de poder comptar a les nostres instal·lacions amb firmes de referència com Brighty&Co i també amb el fet que Nespresso obri un nou local. Això ens aporta un valor afegit i permet que el nostre Centre Comercial pugui continuar oferint als visitants una àmplia i diversificada oferta així com millorar l’actual”.

Una desena de noves firmes a l’Espai Gironès només en els tres últims anys
Amb l’obertura d’aquestes dues noves botigues l’Espai Gironès és a punt d’arribar a la plena ocupació. Només queden quatre locals que estan sense activitat a l’interior del Centre Comercial. Una situació que és degut, sobretot, al procés de renovació i adaptació que s’ha estat duent a terme. Des del 2016 fins ara l’Espai Gironès ha incorporat una desena de firmes a la seva oferta comercial: a banda de Brighty&Co , al centre comercial ha arribat Fnac, General Òptica, JD Spots, Desigual, Bossa Nova, Pandora, Samsung by Phone House, i el restaurant la Temporada. A més, el Köning ha dut a terme una gran ampliació del seu local i la botiga de mascotes Animal Sessions s’ha renovat totalment.

ESPAI GIRONÈS
Espai Gironès està situat en una zona d’expansió urbanística del municipi de Salt que limita amb Girona i al costat de l’autopista AP-7. L’ excepcional ubicació del centre permet que la seva àrea d’influència directa sigui de 400.000 habitants i que pugui generar una afluència de més de 10 milions de visitants a l’any. Disposa de 40.000 metres quadrats de superfície distribuïts en dues plantes on hi ha instal·lats operadors líders com Fnac, Odeón Multicines, Caprabo, Zara, Drim, H&M, Oysho, Massimo Dutti, Bershka, Pull & Bear , Springfield, Desigual, Mango, Alain Afflelou i Sprinter, JD Sports, i Brighty&Co , entre d’altres. El centre comercial Espai Gironès compta amb 2.500 places d’aparcament gratuït.

MULTI SPAIN MANAGEMENT
Multi Spain Management SA realitza la gestió integral del centre comercial que comprèn els serveis de gerència, gestió patrimonial i re-comercialització del mateix, construint relacions de confiança amb els arrendataris (de tots els sectors) i la propietat, alhora que fomenta la modernització i la reestructuració constant del centre comercial gràcies al control efectiu dels seus resultats.

Multi Spain Management pertany al grup Multi Corporation, empresa líder en el sector immobiliari, que en l’actualitat és propietari i / o gestiona centres comercials de gran qualitat a Europa i Turquia, incrementant el valor dels seus actius, convertint-los en un catalitzador del creixement econòmic i la regeneració social de les ciutats i regions on s’ubiquen.

Multi és propietari i / o gestiona 130 centres comercials, que reben 400 milions de visitants cada any, que gasten una quantitat estimada de 4.000 milions d’euros en més de 6.000 botigues, restaurants i zones d’oci en més de 2.000.000 m² SBA. Multi compta amb més de 650 professionals qualificats, que presten serveis de qualitat altament especialitzats en 14 països europeus, inclosa Turquia (on és la major empresa propietària i de gestió de centres comercials). Multi disposa d’un estudi d’arquitectura, T&T Design, que dissenya tots els conceptes arquitectònics i de desenvolupament urbanístic del grup amb un segell únic. Des de la seva fundació el 1982, els seus projectes han estat reconeguts internacionalment per la seva naturalesa innovadora, qualitat arquitectònica, sostenibilitat i profunda sensibilitat pels entorns locals treballant constantment en la gestió d’estratègies ambientals per reforçar la seva política de sostenibilitat incrementant l’ecoeficiència dels projectes.

Latest Posts

spot_img

un xic de tot