Dilluns, octubre 2, 2023
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

La Última

Sis agents més a la Policia Local de Salt

La Policia Local de Salt inicia els processos selectius per incorporar sis agents més

Aquest dimecres 15 de juliol s’han iniciat les proves teòriques de les oposicions lliures per a tres places

El proper mes de setembre està previst que es facin les proves d’oposicions per mobilitat interadministrativa per a tres places més.

Amb aquestes xifres la plantilla de la policia se situarà en els 57 agents

La Policia Local de Salt ha posat en marxa aquest dimecres 15 de juliol els processos administratius per incorporar sis agents més i augmentar la plantilla fins als 57 efectius i cobrir vacants. Concretament, avui s’estan realitzant les proves teòriques de les oposicions lliures per a tres places on s’hi ha presentat fins a 70 aspirants.

El proper mes de setembre està previst que s’iniciïn les oposicions per mobilitat interadministrativa per a tres places més. 

El regidor de Seguretat Ciutadana de l’Ajuntament de SaltToni Vidal, explica que “amb aquests nous sis agents, sense oblidar la incorporació de tres agents interins que hem realitzat durant els darrers mesos, continuem adaptant la plantilla a les necessitats de la vila.

D’altra banda, l’alcalde de Salt, Jordi Viñas, afegeix que “aquest augment de la plantilla de la Policia Local del municipi va lligat a la reivindicació que, ajuntament amb pobles de l’entorn, hem fet arribar a la conselleria d’Interior per tal d’augmentar fins als 60 efectius la comissaria de Mossos d’Esquadra de la vila”.

En aquests moments, la plantilla de la Policia Local de Salt està formada per 52 agents.

Latest Posts

spot_img
spot_img

un xic de tot