Dissabte, juny 15, 2024
spot_imgspot_img

La Última

Nous avisadors acústics als semàfors de Salt

Salt planifica completar la instal·lació d’avisadors acústics als semàfors del municipi per facilitar la mobilitat a les persones invidents

Als 24 ja existents, abans de finals d’any se’n posaran 15 nous en alguns dels punts més transitats de la ciutat com el Passeig dels Països Catalans

L’Ajuntament de Salt impulsarà una campanya per completar la instal·lació d’avisadors acústics als semàfors del municipi amb l’objectiu de facilitar la mobilitat a les persones invidents. Als 24 dispositius que ja existeixen a hores d’ara, abans de finals d’any se’n situaran 15 més i ja s’ha planificat destinar-hi una partida durant cada exercici per, cada any, incorporar-ne de nous.

Enguany la inversió per instal·lar els 15 avisadors acústics nous és de 4.995 euros i, concretament, se situaran als següents punts:

  • Passeig dels Països Catalans amb carrer Abat Oliva.- n’hi ha dos i se n’afegiran dos més per completar la cruïlla
  • Passeig dels Països Catalans amb carrer Doctor Castany.- sis unitats
  • Passeig dels Països Catalans amb el carrer Doctor Ferran.- quatre unitats
  • Carrer Major amb carrer Cervantes.- tres unitats

L’alcalde de Salt, Jordi Viñas, explica que “tenim feina per executar a l’hora d’adaptar la mobilitat de la ciutat per a persones amb mobilitat reduïda o amb discapacitat visual. És un repte que som conscients que hem de resoldre i la planificació pressupostària anual per completar la instal·lació d’avisadors acústics als semàfors de Salt n’és un exemple”.

Latest Posts

spot_img

un xic de tot