Dijous, maig 30, 2024
spot_imgspot_img

La Última

Mercadona Salt

Descobreix la Variedad i Comoditat a Mercadona Salt

Mercadona és sinònim de qualitat i varietat en productes de consum diari. A la nostra sucursal de Salt, ens esforcem per mantenir aquesta reputació, oferint una àmplia gamma de productes frescos, locals i de marca pròpia. Des de fruites i verdures fresques fins a productes de neteja de la llar, Mercadona Salt és la teva parada única per a totes les teves necessitats de compra.

Productes Frescos i de Qualitat

A Mercadona Salt, creiem en la importància de proporcionar productes frescos i d’alta qualitat als nostres clients. La nostra selecció de fruites i verdures fresques prové en la seva majoria de proveïdors locals, garantint així la frescor i el suport a l’economia local. A més, la nostra carnisseria i peixateria ofereixen una varietat de carns i peixos frescos cada dia.

Marques Pròpies i Productes Exclusius

Les nostres marques pròpies, com Hacendado, Deliplus i Bosque Verde, són ben conegudes per la seva excel·lent relació qualitat-preu. A més, a Mercadona Salt, oferim una gamma de productes exclusius que reflecteixen la rica cultura gastronòmica de Catalunya.

Compromís amb la Comunitat

Mercadona té un fort compromís amb les comunitats on opera. A Salt, participem activament en iniciatives locals i col·laborem amb proveïdors i productors locals per fomentar una economia sostenible.

Experiència de Compra Còmoda i Segura

Amb espais amplis, nets i ben organitzats, Mercadona Salt proporciona una experiència de compra còmoda i segura. A més, les nostres mesures de seguretat i sanitàries garanteixen un entorn segur per a tots els nostres clients i empleats.

Botigues Mercadona a Salt

Mercadona Plaça del Mercat de Salt

Mercadona Pla de Salt

[+] info

Latest Posts

spot_img

un xic de tot