Dijous, juliol 25, 2024
spot_imgspot_imgspot_img
spot_imgspot_imgspot_img

La Última

L’Espai Gironès sorteja quatre targetes regal de 1.500 euros 

Des de dilluns 5 de febrer i fins al 2 de març es faran sortejos setmanals d’un total de 6.000 euros en compres al centre

L’Espai Gironès impulsa des del proper dilluns 5 de febrer i fins al 2 de març una nova campanya, amb el sorteig d’una targeta regal de 1.500 euros cada setmana. Les 4 persones premiades podran gastar la suma de 6.000 euros en els establiments del centre comercial, inclosos els restaurants, els cinemes i la benzinera del pàrquing exterior. 

Podran participar als sortejos els clients que presentin, al Punt d’Informació, fins a un màxim de 3 tiquets de compra per un import igual o superior a 60 euros. Els tiquets han de ser de compres realitzades durant el període de la promoció i poden ser de un o de més establiments. Es pot participar tantes vegades com es vulgui, però una persona no pot ser premiada més d’una vegada. Els sortejos es faran cada dilluns i les targetes regal seran vàlides fins al proper 30 d’abril.  

Les targetes regal de l’Espai Gironès formen part de l’oferta de serveis que el centre comercial destina als seus clients durant tot l’any per millorar l’experiència de compra. 

A l’Espai Gironès hi treballen al voltant de 800 persones (entre establiments, oficines i departaments de neteja, seguretat i manteniment), i a aquesta xifra cal sumar un nombre important de llocs de treball indirectes, petits empresaris, comerç local i altres cadenes.

Latest Posts

spot_img

un xic de tot