Dimecres, maig 29, 2024
spot_imgspot_img

La Última

El Primer Starbucks de Tot Girona a l’Espai Gironès

El Primer Starbucks a Salt!

Starbucks obrirà dimarts 24 d’octubre a l’Espai Gironès el seu primer establiment a les comarques de Girona i el primer que s’obre fora de les comarques de Barcelona. Per celebrar-ho, la marca regalarà als 100 primers clients tote bags i vasos reutilitzables. El nou establiment, que generarà 15 nous llocs de treball, disposa d’una sala de 83 metres quadrats i una terrassa de 40 metres quadrats i té una capacitat de 48 persones.

Starbucks, primer distribuïdor i torrador de cafè del món i marca operada pel Grup Alsea a l’Estat espanyol des del 2018, remarca que l’Espai Gironès, que va sumar de gener a juny d’aquest any 2,85 milions de visitants, un 3% més que el mateix període de l’any anterior i les botigues i serveis del centre comercial van facturar un total de 63 milions d’euros en vendes, un 4,3% més, “és un referent al territori” i per aquest motiu l’ha escollit per aquesta nova obertura. 

Dimarts, no ho dubteu ni un moment i dirigiu-vos a gaudir d’un dels excel·lents cafès del primer Starbucks de Girona a Salt.

Latest Posts

spot_img

un xic de tot