Divendres, desembre 8, 2023
spot_imgspot_img

La Última

Els antics alcaldes podrien formar part del jurat dels Premis 3 de Març, segons proposta del PSC

El Grup Municipal del Partit dels Socialistes de Catalunya (PSC) a Salt ha presentat una iniciativa per millorar el procés de selecció dels Premis 3 de Març. La proposta inclou modificar les bases d’aquests premis per permetre que antics alcaldes i alcaldesses de Salt siguin part del jurat com a vocals. Aquesta inclusió busca aprofitar la seva experiència i coneixement en la valoració dels candidats. Amb aquest canvi, els ex-alcaldes Xavier Corominas, Jaume Torramadé i Iolanda Pineda podrien ser membres del jurat.

Joan Martin, portaveu del PSC a l’Ajuntament de Salt, ha destacat la importància del rol dels ex-alcaldes en la història del municipi. Ha recordat que aquests han presidit el jurat dels Premis 3 de Març en ocasions anteriors, demostrant el seu compromís i experiència en la tasca. Segons Martin, la seva participació aportaria prestigi i enriquiria el procés de selecció dels premiats.

Els Premis 3 de Març són un element clau a Salt, reconeixent la contribució de persones i entitats al desenvolupament comunitari. La inclusió d’ex-alcaldes com a membres del jurat es veu com un mitjà per assegurar objectivitat i imparcialitat en les decisions, valorant l’experiència d’aquests en l’avaluació dels candidats.

La proposta serà debatuda en el proper ple ordinari de novembre. Des del PSC s’espera que la iniciativa compti amb el suport dels altres grups municipals, contribuint així a millorar la qualitat i la transparència dels Premis 3 de Març.

Latest Posts

spot_img

un xic de tot