Dimarts, maig 21, 2024
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

La Última

Nous punts d’intercanvi de Llibres al Barri Vell

El Dia de Sant Jordi, el Barri Vell de Salt va inaugurar dues noves “casetes de llibres” per al préstec comunitari, engalanant així el projecte de foment de la lectura que s’ha anat expandint pels diversos barris.

Situades al número 29,5 del Carrer Llarg, una de les caixes ha estat dissenyada amb una altura accessible per a que els adults puguin préstec i retornar llibres amb comoditat. L’altra, més baixa, està pensada per captivar l’atenció dels més menuts del barri i tot salt, permetent que els infants puguin agafar i explorar els contes que desperten la seva imaginació.

La inauguració, que va tenir lloc el passat 23 d’abril a les 19:00, va ser un acte que va transcendir la mera instal·lació d’un mobiliari urbà. Va ser un esdeveniment que va convidar els veïns a portar un llibre de casa per sumar-se a aquest intercanvi cultural. Aquestes “casetes de llibres” són una invitació oberta per a que tots puguin participar en l’intercanvi de saber i entreteniment, reforçant així els lligams del Barri a través de la passió compartida per la lectura.

L’Associació de Veïns i Veïnes del Barri Vell de Salt, que organitza aquesta iniciativa, continua amb el seu compromís de fer dels carrers un lloc de trobada i de creixement cultural. Aquests punts de préstec són un reflex del projecte que es va iniciar al barri dels escriptors de Salt, i ara es consolida com una part integral de la vida cultural al Barri Vell.

Latest Posts

spot_img
spot_img

un xic de tot