Dimarts, maig 21, 2024
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

La Última

Descobreix els noms dels guanyadors/res d’entrades per al Circ Raluy Legacy a Sarrià de Ter

TotSalt ha sortejat vuit entrades individuals pel Circ Raluy Legacy a Girona durant les Fires de Sant Narcís.

El sorteig ha tingut lloc el dissabte dia 20 d’octubre a les 22h i els escollits/des s’han seleccionat des del web random.org.

Els guanyadors són:

  • Carolina Vélez,
  • Loli Salazar,
  • Quim Velazquez,
  • Raquel NV
  • Santi Castaño,
  • Carolina Vélez,
  • Ma. Jesús Cárdenas, i 
  • Carla Cros

ENHORABONA!! 🙂

L’emblemàtic Circ Raluy Legacy, torna per les Fires de Sant Narcís per presentar el seu nou espectacle.

TotSaltCirc Raluy Legacy sorteja vuit entrades individuals per a l’espectacle #TheMagicFormula. Les entrades podran ser per a les funcions de dijous 25, divendres 26,  dissabte 27 o diumenge 28 d’octubre a Sarrià de Ter.

Es podrà participar des del  formulari web i Facebook. 

El nou Show combina els ingredients clàssics del circ dels anys 30 amb algunes de les disciplines més innovadores del circ mundial

Els artistes de la família com el Gran Luis Raluy, les seves filles i néts, actuen al costat de grans i premiades figures internacionals.

#THEMAGICFORMULA és el nom de l’impressionant Show completament renovat que combina diversió, emoció i fascinació. Una fórmula que sedueix als adults i fascina als més petits, mantenint l’essència del més pur circ dels anys 30 fusionant-la amb l’avantguardisme més actual.

 #THEMAGICFORMULA

En #THEMAGICFORMULA ens trobem amb un renovat espectacle carregat de màgia, emoció i destresa, on hi ha trucs i desaparicions, equilibris i contorsions, canvis tan ràpids que els nostres ulls amb prou feines seran capaços d’assimilar o números que ens faran estar en suspens.

La família Raluy presentarà la seva nova producció del 25 d’octubre al 11 de novembre a Sarrià de Ter Entrades ja disponibles a circoraluy.comLatest Posts

spot_img
spot_img

un xic de tot