L’Espai Gironès convertirà als més petits en estrelles de la música, en el marc del Festivalot

Dissabte 7 de maig a les 17:30h oferirà una activitat gratuïta per pintar les cares als menuts i que puguin ser per unes hores el famós que escullin  

L’Espai Gironès oferirà dissabte a partir de les 17:30h una activitat gratuïta per a nens i nenes de temàtica musical perquè es puguin pintar la cara i convertir-se per una estona en una estrella musical: Kiss, David Bowie, Lady Gaga o Katy Perry. Aquesta activitat s’organitza en el marc de la col·laboració de l’Espai Gironès des del 2018 amb el Festivalot. 

L’Espai Gironès també va organitzar un concert especial i gratuït del cantant català Landry, amb la presentació del últim disc “Atreveix-te”, que va tenir molt bona acollida per part del públic, que durant una hora va poder gaudir de les seves cançons. 

La col·laboració amb el Festivalot s’ha dut a terme cada any, exceptuant el 2020, quan el festival no es va celebrar degut a la pandèmia. L’Espai Gironès també ha posat a disposició dels clients entrades per a aquest festival, per mitjà d’una promoció especial. 

El Festivalot, la gran festa de la música en família, se celebra en aquesta edició el 28 i 29 de maig a l’Auditori de Girona. L’objectiu és que tothom pugui gaudir de la música en directe, amb espectacles programats pensats especialment per als més petits. 

L’Espai Gironès porta a terme un gran nombre d’accions adreçades a la població del seu entorn i a retornar als clients la seva confiança i aquesta actuació forma part d’aquest línia. 

A l’Espai Gironès hi treballen unes 800 persones (entre establiments, oficines, i departaments de neteja, seguretat i manteniment), i a aquesta xifra s’hi ha de sumar un número important de llocs de feina indirectes, petits empresaris, comerç local i altres cadenes. 

FER UN COMENTARI

Si us plau, introdueixi el seu comentari!
Si us plau, introdueixi el seu nom aquí