Dimecres, abril 17, 2024
spot_imgspot_img

La Última

L’Espai Gironès reobre les portes

L’Espai Gironès reobre les portes de dilluns a divendres amb les màximes garanties de seguretat

El centre comercial, tot i la satisfacció per la reobertura, reclama que es puguin tornar a obrir també els 11 establiments de restauració

 El tancament imposat pel Govern als centres comercials, excepte els serveis essencials, ha estat discriminatori i s’espera que no es repeteixi

L’Espai Gironès ha reobert avui les portes, de dilluns a divendres, i s’acaba per ara una situació de discriminació en relació a la resta de comerços. Queda pendent però que el Govern deixi reobrir els establiments de restauració (n’hi ha 11 al centre comercial). El gerent de l’Espai Gironès, Pau Jordà, ha manifestat la seva satisfacció per la reobertura però ha remarcat que no té sentit que la restauració hagi de mantenir tancades les portes, amb l’excepció del take away que fan només alguns establiments. “Els establiments de restauració dels centres comercials haurien de tenir el mateix tracte que la resta del sector i haurien de poder obrir en els mateixos horaris permesos”, indica el gerent de l’Espai Gironès.

La reobertura s’ha iniciat amb afluència de públic, amb molta oferta, amb productes rebaixats i de nova temporada i amb optimisme. 

L’Espai Gironès  es va reafirmar com a garantia de màxima seguretat en el context de la pandèmia amb la renovació per part de l’empresa Bureau Veritas del certificat obtingut a partir de l’auditoria dels procediments implantats. Recordem que el centre comercial ha fet una inversió de 190.000 euros el 2020 i de gener a maig d’aquest any 2021 invertirà 135.000 euros més per tal que totes les activitats es desenvolupin amb la màxima seguretat. S’ha demostrat en tot moment que és un espai segur tant per als clients com per als treballadors. 

L’Espai Gironès ha aplicat un gran nombre de mesures: control del flux de trànsit  i de l’aforament, reforç de la neteja i de la desinfecció, regulació de l’ús d’ascensors, dispensadors de gel hidroalcohòlic, controls de l’estat de l’aire i temperatura, i  punts d’entrega de mascaretes i guants, així com personal contractat per informar als visitants de totes les mesures i comprovar que es compleixen, i estem a la seva disposició per tot el que necessitin.  Unes mesures que en tot moment han estat respectades pels visitants. 

A l’Espai Gironès hi treballen unes 800 persones (entre establiments, oficines, i departaments de neteja, seguretat i manteniment), i a aquesta xifra s’hi ha de sumar un número important de llocs de feina indirectes, petits empresaris, comerç local i altres cadenes. 

Latest Posts

spot_img

un xic de tot