Dimarts, juny 25, 2024
spot_imgspot_imgspot_img

La Última

Una conferència de Sílvia Osuna inaugurarà el curs acadèmic de la UNED Girona

Dimarts 25 d’octubre a les 19h tindrà lloc la inauguració del curs acadèmic 2016-2017 de la UNED Girona. La ponència inaugural del curs acadèmic de la UNED anirà a càrrec de  Sílvia Osuna.

Sílvia Osuna, és doctora en Química i premi de recerca científica FPdGi 2016, donarà el tret de sortida al curs 2016-2017 amb la lliçó inaugural “Els secrets dels catalitzadors de la vida”.

L’acte serà dimarts 25 d’Octubre a les 19h a la Sala d’Actes del Centre Associat. Factoria Cultural Coma-Cros de Salt

 

Sílvia Osuna serà l’encarregada d’inaugurar el curs acadèmic 2016-2017 amb una conferència titulada “Els secrets dels catalitzadors de la vida”. L’acte, que tindrà lloc el dimarts 25 d’octubre a les set de la tarda a la Sala d’Actes de la Factoria Coma-Cros de Salt, comptarà també amb la presència de Montserrat Palma, directora del Centre Associat la UNED Girona; Jordi Viñas, alcalde de Salt; Albert Piñeira, president del Patronat de UNED Girona i diputat comarcal a la Diputació de Girona; i Beatriz Badorrey, secretaria general de la UNED.

Sílvia Osuna realitzarà la lliçó inaugural que es titularà “Els secrets dels catalitzadors de la vida”. La conferenciant és doctora en Química i forma part del grup de recerca Química Teòrica i Modelatge i Enginyeria Molecular (QTMEM) de l’Institut de Química Computacional i Catàlisi (IQCC) de la Universitat de Girona. La investigadora va ser guardonada amb el premi de recerca científica de la Fundació Princesa de Girona 2016.

L’acte inaugural servirà també per presentar la memòria del curs acadèmic 2015-16, a càrrec de David Maldonado, secretari del Centre Associat UNED Girona; lliurar els diplomes als llicenciats, diplomats i graduats del curs anterior i també es farà un reconeixement als tutors que han cessat en les seves funcions per jubilació.

Latest Posts

spot_img

un xic de tot