Dissabte, juny 15, 2024
spot_imgspot_img

La Última

La pell de la ciutat in Salt

La pell de la ciutat is a project which contributes to the analysis and transformation of the city with the involvement of its inhabitants.

Established as a cooperative, La pell de la ciutat developed two major projects in 2015 and 2016 in Glories Square of Barcelona and Salt, Girona. In collaboration with local public schools, we studied the surrounding areas with the children and their community as a starting point.

Throughout 5 phases, various activites were developed with three settings: the body, the community and the street,learning and using newtools and methods such as awareness through the body, participatory design and visual narratives.

Team members: Chiara Buffa, Elena Gimeno, Elena Guim, Ross Pérez, Benedetta Rodeghiero, Mar Valldeoriola.
Collaborating: Teresa García Valenzuela, Aleix Porta.
Video recording and edition: Pablo Rogero.

 

La pell de la ciutat és un projecte que contribueix a l’anàlisi i transformació de la ciutat amb la participació dels seus habitants.

Establert com a cooperativa, La pell de la ciutat va desenvolupar dos grans projectes en els anys 2015 i 2016 a la Plaça Glories de Barcelona i Salt, Girona. En col · laboració amb les escoles públiques locals, hem estudiat els voltants amb els nens i la seva comunitat com a punt de partida.

Al llarg de 5 fases, es van desenvolupar diverses activitats amb tres configuracions: el cos, la comunitat i el carrer, l’aprenentatge i l’ús de noves eines i mètodes com la consciència a través del cos, el disseny participatiu i les narracions visuals.

Traduït per Google Traductor

Latest Posts

spot_img

un xic de tot