Dimarts, juny 25, 2024
spot_imgspot_imgspot_img

La Última

CiU i PSC de Salt volen una reprovació al regidor d’IpS-CUP, Ferran Burch

Acusen el tinent d’alcalde d’haver fet greus acusacions sobre la honestedat democràtica dels seus grups en referència a la consulta popular sobre Ikea

  • Cues a l’entrada a l’Ajuntament per participar en la consulta popular sobre el desenvolupament del sector sud Foto: J.N.

Els grups municipals de CiU i PSC de Salt han presentat una moció per al proper ple, dilluns vinent, en què demanen una reprovació del plenari al regidor i tinent d’alcalde Ferran Burch (Independents per Salt, IpS-CUP) per les acusacions que va fer als grups partidaris del sí a la consulta popular de Salt celebrada el 24 de setembre. Es tracta de la consulta sobre el desenvolupament del sector sud i la instal·lació de grans superfícies comercials a Salt (en concret, un Ikea). Els dos grups municipals qualifiquen de “greus acusacions” les paraules del portaveu de la formació en què els acusava de posar en dubte el resultat de la consulta abans i tot de començar la campanya, i de manca de valors democràtics, a més d’haver fet maniobres des del seu punt de vista poc honestes per guanyar la contesa.

[+] Llegir més

FONT: El Punt Avui

Latest Posts

spot_img

un xic de tot