Dissabte, juny 15, 2024
spot_imgspot_img

La Última

El projecte Salt Xef es renova aquest 2024

El projecte Salt Xef es renova: conveni amb l’Escola d’Hostaleria de Girona per impulsar l’emprenedoria juvenil

El projecte Salt Xef rep un nou impuls a través d’un conveni amb l’Escola d’Hostaleria de Girona, una iniciativa que pretén fomentar l’emprenedoria entre els alumnes d’aquest centre. Aquest acord permetrà que cada any, un negoci creat per estudiants dels cicles formatius relacionats amb la cuina i la restauració pugui instal·lar-se en un espai del Mercat Municipal de Salt, proporcionat pel consistori. L’objectiu és donar suport a aquests projectes durant el seu primer any, amb l’esperança de consolidar-los posteriorment en algun dels locals buits del municipi.

L’Ajuntament de Salt i l’Escola d’Hostaleria i Turisme de Girona han sel·lat aquesta col·laboració, que busca reactivar el teixit comercial local, especialment al voltant del Mercat Municipal. L’acord, que té una durada inicial de quatre anys amb possibilitat de prorrogació, també pretén crear sinergies entre els nous negocis i el mercat, promoure l’ocupació i dinamitzar l’economia local.

Director de l’Escola d’Hostaleria, Jordi Garcia

Els estudiants interessats en participar hauran de presentar projectes de negoci que seran valorats per la seva viabilitat. Els seleccionats tindran l’oportunitat de desenvolupar la seva idea en un local equipat amb tot el necessari per a la preparació i venda de menjar per emportar, la modalitat de negoci permès segons la llicència de l’espai.

En la presentació del conveni, tant l’alcalde de Salt, Jordi Viñas, com el director de l’Escola d’Hostaleria, Jordi Garcia, han expressat la seva satisfacció per aquesta col·laboració, que no només beneficiarà els estudiants sinó també la comunitat de Salt, en especial pel que fa a la revitalització dels espais comercials i la promoció de l’ocupació.

Jordi Viñas, alcalde de Salt

El local de Salt Xef, situat al cor de la ciutat, ja està preparat per acollir el primer dels projectes, que podrien començar a funcionar a partir de l’estiu. Entre les propostes ja presentades, hi ha idees tan variades com postres marroquins o opcions de menjar per emportar, totes amb el compromís d’utilitzar productes frescos del Mercat Municipal per fomentar la qualitat i la proximitat.

Latest Posts

spot_img

un xic de tot