Dimecres, abril 17, 2024
spot_imgspot_img

La Última

El sistema d’avisos, reclamacions i propostes de l’Ajuntament de Salt registra 495 incidències

Durant el 2023, el sistema d’avisos, reclamacions i propostes de l’Ajuntament de Salt registra 495 incidències, experimentant una reducció del 25,5% respecte a l’any anterior

Durant el 2023, el servei municipal de Salt dedicat a rebre avisos, queixes i suggeriments va registrar un total de 495 comunicacions per part dels veïns i veïnes, marcant un descens del 25,5% en comparació amb l’any anterior. Aquesta caiguda es deu, en part, a l’impacte d’una vaga d’escombraries el 2022, que va incrementar excepcionalment el nombre de comunicacions rebudes.

Els ciutadans solen rebre resposta a les seves consultes en menys de tres dies, mostrant l’eficàcia i rapidesa del sistema per gestionar les inquietuds locals. Les qüestions més freqüents que motiven a la ciutadania a utilitzar aquest canal són les relacionades amb l’espai públic, l’enllumenat i la neteja viària, destacant-se com els àmbits que més preocupen o afecten els residents.

Aquest canal de comunicació no només facilita un diàleg directe entre l’administració i els ciutadans sinó que també serveix com a termòmetre per a mesurar les preocupacions i necessitats dels habitants de Salt. Així, el sistema s’ha convertit en una eina clau per a la millora contínua de la localitat, permetent un seguiment eficient de cada cas reportat.

A més, l’ajuntament encoratja a tots els ciutadans a fer ús d’aquesta plataforma per reportar qualsevol anomalía o suggeriment, reforçant així la col·laboració ciutadana en la gestió i millora del municipi. La variació en el nombre d’avisos rebuts al llarg de l’any reflecteix la dinàmica de la comunitat i la seva implicació en el benestar col·lectiu, amb un pic de comunicacions durant el novembre i un mínim al març, demostrant l’ús actiu i variat del portal per part dels veïns.

Informe-OQSP-2023-01T-Anual

Com fer una queixa, avis o suggeriment a l’ajuntament de Salt

Latest Posts

spot_img

un xic de tot