Dimarts, juny 25, 2024
spot_imgspot_imgspot_img

La Última

La Marató a Salt – Que Dona Llum

Salt s’il·lumina amb esperança i solidaritat aquest 16 i 17 de desembre, celebrant La Marató sota el lema “Que dona llum“, una crida a l’acció per a la salut sexual i reproductiva. El Centre d’Arts Escèniques El Canal es transformarà en un escenari vibrant on la Escola de Dansa Nou Espiral ens portarà a ballar per la causa amb dues funcions plenes d’energia i passió. Compra la teva entrada amb la taquilla inversa, on tu decides quant vols aportar a aquesta noble causa.

El diumenge, la Zona Esportiva del Pla es convertirà en el cor de l’activitat física i la conscienciació. Comença el dia amb activitats esportives des de les 9 del matí fins a la 1 de la tarda, seguit d’una caminada popular i marxa nòrdica per connectar amb la naturalesa i els nostres veïns. I per als que estimen el ritme, no us perdeu el màster de Zumba a les 11.30 h. Acabarà amb un sorteig de regals, on la fortuna somriurà a la generositat.

Aquesta Marató no és només un esdeveniment; és un moviment de Salt i tot Catalunya, un cor que batega junts per a fer una diferència. Vine i suma’t a la dansa de la solidaritat, mou-te per la salut i celebra la vida en una festa que deixa una empremta de llum en les vides de molts.

Latest Posts

spot_img

un xic de tot