Dijous, juliol 25, 2024
spot_imgspot_imgspot_img
spot_imgspot_imgspot_img

La Última

Desmantellen un pis i dos locals ocupats on es venien substàncies estufaents

El projecte Passadissos Nets i Segurs permet desmantellar un pis i dos locals ocupats on es venien substàncies estupefaents

L’actuació ha permès la detenció de dues persones i ha disminuït la conflictivitat de la zona on s’ha realitzat l’actuació i s’han recuperat 14 bicicletes, tres cadires de rodes i diferents eines.

La Policia Local de Salt, gràcies al projecte Passadissos Nets i Segurs, ha permès el desmantellament d’un pis i dos locals ocupats on es venien substàncies estupefaents.

L’actuació s’ha saldat amb la detenció de dues persones i ha permès recuperar 14 bicicletes, tres cadires de rodes i diferents eines.

El regidor de Seguretat, Toni Vidal, ha explicat també que la «inclusió de la comunitat al projecte Passadissos Nets i Segurs ha fet que és pugues coordinar una actuació conjunta per regularitzar i eliminar les connexions fraudulentes d’electricitat i aigua».

Durant la mateixa operació s’han instal·lat portes metàl·liques per protegir cada servei bàsic i així evitar noves manipulacions il·legals.

S’ha col·locat també a la comunitat afectada un sistema de videovigilància al portal, de forma complementària, i es manté un patrullatge intensiu tant fora com dins de la comunitat per tal de recuperar la tranquil·litat dels veïns.

Durant el mes de març, i fruit d’una intensa presència policial i de patrullatge, ha permès realitzar un total de 7 detencions relacionades amb robatoris i furts, entre d’altres delictes. Durant el mes de febrer, la Policia Local de Salt en va realitzar fins a 13 detencions més per aquests mateixos motius.

Latest Posts

spot_img

un xic de tot