Dimarts, març 28, 2023
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

La Última

262 viatgers al día en la L9 que conecta Salt i la UdG

La nova L9 que connecta Salt i la UdG s’utilitza una mitjana de 262 viatgers al dia de dilluns a divendres

Durant els primers 6 mesos i mig de funcionament ha sumat un total de 41.914 viatgers i un cinquantena d’estudiants es beneficien del descompte del 40% a la T-Mes que ofereix l’Ajuntament.

Toni Vidal, regidor de Mobilitat: «L’aposta per connectar directament els estudiants amb el campus de Montilivi ha estat un gran encert. Seguim treballant i estudiant noves propostes que ajudin a millorar la mobilitat i la connexió de la nostra ciutat amb l’àrea metropolitana.»

La nova línia L9 que connecta directament Salt amb la Universitat de Girona ha tingut una molt bona acceptació per part dels usuaris. Durant els sis primers mesos i mig d’activitat (setembre-març) la línia s’ha utilitzat una mitjana de 262 viatgers/dia de dilluns a divendres.

El darrer més de març ha estat el que més viatger ha tingut durant aquest període inicial amb un total 7.881 i una mitjana diària de 303 viatgers al dia.

Segons les dades facilitades per l’ATM de Girona, durant aquests mesos s’han registrat un total de 41.914 viatgers amb una mitjana estable mensual que se situa entorn els 6.000 viatges mensuals.

La línia, que treballa amb una freqüència diària d’una hora, aglutina entorn el 26% dels viatgers entre les 7:00 i les 9:00 hores; i un altre 26% entre les 13:00 i les 16:00 hores.

El regidor de Mobilitat, Toni Vidal, ha destacat que «l’aposta per connectar directament els estudiants amb el campus de Montilivi ha estat un gran encert vist les dades obtingudes durant aquests primers mesos».

«Seguim treballant i estudiant noves propostes que ajudin a millorar la mobilitat i la connexió de la nostra ciutat amb l’àrea metropolitana», ha afegit el regidor.

Amb la posada en funcionament de la nova línia, l’Ajuntament també va impulsar descomptes del 40% pels abonaments de la T-Mes amb l’objectiu de facilitar l’accessibilitat i la mobilitat amb transport públic. Actualment una cinquantena d’estudiants són beneficiaris d’aquest abonament.

Latest Posts

spot_imgspot_img

un xic de tot