S’ha dut a terme un ampli programa d’activitats, amb concursos, premis i sorpreses

La campanya Tu ets l’estrella, que l’Espai Gironès ha organitzat amb motiu del seu dotzè aniversari, es va cloure aquest cap de setmana passat  centrat en la ciència ficció i amb la possibilitat de fer-se fotos amb personatges de Star Wars. Divendres i dissabte es va instal·lar a la planta baixa del centre comercial un croma per participar en la gravació d’un vídeo on es podia surar a l’espai. El participant que obtingui més likes a Instagram amb el seu vídeo guanya una targeta regal per valor de 100 euros per fer compres a la botiga de Fnac de l’Espai. També es van pintar les cares dels més petits. El dotzè Aniversari ha estat un gran èxit, amb la participació d’un gran nombre de persones en l’ampli programa d’activitats organitzades, amb concursos, premis i sorpreses.

 

El Centre Comercial ha volgut que el cinema sigui el fil conductor de l’ampli programa d’activitats que s’ha organitzat per a la celebració i que el visitant en sigui el protagonista per tal de retornar-li la confiança que ell diposita en l’Espai Gironès. S’han preparat concursos, premis i sorpreses. Fins el 31 de maig s’ha pogut participar en el sorteig d’un premi que inclou Un Total Look ( una sessió de maquillatge, perruqueria, vestuari i accessoris) i dotze entrades per als  Odeon Multicines de l’Espai.

ESPAI GIRONÈS

Espai Gironès està situat en una zona d’expansió urbanística del municipi de Salt que limita amb Girona i al costat de l’autopista AP-7. L’ excepcional ubicació del centre permet que la seva àrea d’influència directa sigui de  400.000 habitants i que pugui generar una afluència de més de 10 milions de visitants a l’any. Disposa de 40.000 metres quadrats de superfície distribuïts en dues plantes  on hi ha instal·lats operadors líders com  Fnac, Odeón Multicines, Caprabo, Zara, Drim, H&M, Oysho, Massimo Dutti, Bershka, Pull & Bear , Springfield, Desigual, Mango, Alain Afflelou i Sportzone, entre d’altres. El centre comercial Espai Gironès compta amb 2.500 places d’aparcament gratuït.

FER UN COMENTARI

Si us plau, introdueixi el seu comentari!
Si us plau, introdueixi el seu nom aquí