El nou local del grup de cadenes d’òptica obrirà el proper dijous  20 de juliol i la nova botiga de la multinacional britànica líder en moda urbana entrarà en funcionament a l’octubre

Dues noves marques s’incorporaran a l’oferta comercial de l’Espai Gironès: General Óptica, que obrirà el seu nou local al Centre Comercial el proper dijous 20 de juliol en un espai de 209 m2 situat a la planta principal; i JD Sports, que  posarà en marxa la seva nova botiga a l’octubre en un espai de 331 m2 situat també a la planta principal de l’Espai Gironès. Aquest serà el primer establiment que la multinacional britànica líder en moda urbana obrirà a les comarques gironines i el segon fora de  l’àrea de Barcelona ( el primer el van obrir a Tarragona).

El gerent de l’Espai Gironès, Pau Jordà, s’ha mostrat molt satisfet per  la incorporació d’aquestes dues marques “ estem molt contents de poder comptar a les nostres instal·lacions amb firmes de referència como General Óptica i JD Sports que ens aporten un valor afegit i que permeten que el nostre Centre Comercial pugui continuar oferint als visitants  una àmplia i diversificada oferta”.

Amb un recorregut de més de 60 anys d’experiència en la cura de la salut visual i auditiva, General Óptica compta amb la confiança de més de 5 milions de clients en els seus més de 270 centres a Espanya i Portugal. I la companyia britànica, una de les líders del mercat en urban style i venda multimarca, amb seu a la localitat de Bury, va ser fundada al 1981 i està present a nombrosos mercats europeus. Actualment JD Sports opera a Espanya amb una trentena d’establiments. Amb un nou concepte més modern del disseny de botiga JD Sports ha revolucionat el món del retail.

FER UN COMENTARI

Si us plau, introdueixi el seu comentari!
Si us plau, introdueixi el seu nom aquí