Dilluns, abril 15, 2024
spot_imgspot_img

La Última

Norauto arriba a 81 autocentres amb una nova obertura a Salt, Girona

Norauto España, la cadena de manteniment i equipament integral de l’automòbil, obre el seu primer autocentre a Salt, Girona. Arriba així a 81 autocentres en tot Espanya, que acosten a l’usuari tot allò que necessita per al manteniment del seu vehicle de forma professional i amb la millor relació qualitat-preu.

L’autocentre està ubicat al Camí dels Carlins 6, Salt, Girona, al costat del Centre Comercial Espai Gironès, i disposa de taller i botiga. En total, 1261 m2 amb 5 boxes (possibilitat de 9 boxes) on l’usuari pot reparar el seu vehicle amb totes les garanties, així com trobar tot allò que necessita per al manteniment del seu automòbil.

Es tracta del primer centre de la localitat, però del segon a la ciutat de Girona, junt amb el que hi ha a Blanes. En total, hi ha 14 autocentres a la Comunitat Autònoma de Catalunya.

D’aquesta forma, Norauto continua apostant pel mercat català per desenvolupar la seva estratègia de negoci basada en una política de preus baixos i en l’accessibilitat del manteniment integral, l’equipament i la mobilitat alternativa.

El nou autocentre donarà feina a 15 persones: 6 assessors i 9 mecànics.

Amb aquesta obertura, la companyia arriba als 81 autocentres al país. El pla d’expansió de la cadena preveu arribar als 100 autocentres en 2020 i generar 500 llocs de treball.

Latest Posts

spot_img

un xic de tot