Dimecres, setembre 27, 2023
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

La Última

Valoració de la Federació Unió d’Empresaris de Salt

Valoració de la reunió amb l’Ajuntament per tractar el tema de seguretat a la nostra vila

La reunió, sol·licitada per la Federació Unió d’Empresaris de Salt, ha tingut lloc el dimarts 22 d’agost a les 09’00h i hi han assistit els tinent d’alcalde Toni Vidal i Àlex Barceló així com el cap de la Policia Local de Salt Antoni Marco. També hi ha estat convidada l’Associació Federació de Comerciants de Salt.

Aquesta reunió va ser sol·licitada el passat mes de juny atès que molts dels comerços de Salt han sofert robatoris i necessitem saber què s’està fent per tal de millorar la seguretat als nostres carrers i comerços.

En primer lloc, volem agrair les disculpes expressades pel regidor de l’Àrea de Seguretat ciutadana i Protecció Civil Sr. Toni Vidal per no haver rebut abans una resposta de l’Ajuntament.

Tant l’Ajuntament com la Policia Local han exposat quines mesures han pres, com estan treballant actualment i algunes de les dificultats amb què es troben.

Per la nostra part, hem proposat la presència d’agents cívics, vigilants de nit o ampliació del número d’agents de la Policia Local si no que la plantilla actual pugui ampliar els serveis amb hores extres, sobretot a la nit (que ja ens han dit que ara com ara no serà possible), creació urgent d’una aplicació per millorar la comunicació Policia Local-ciutadà-comerciant,… Val a dir que el Cap de la Policia Local ens ha informat que la policia local ja està desenvolupant un projecte de xarxes socials, que esperem es dugui a terme al més aviat possible.

També els hem ofert el nostre recolzament per sol·licitar més agents de la Policia Autonòmica i col·laborar en tot el que calgui per tal de millor la seguretat.

La valoració final és positiva i la conclusió és que ens cal millorar la comunicació entre l’Ajuntament i els comerciants, per la qual cosa hem acordat fer trobades periòdiques per tal de fer un seguiment de totes les mesures i accions que es duguin a terme.

I finalment, dir que des de la Policia Local, es demana que davant de qualsevol sospita d’acte delictiu es posi ràpidament en coneixement de l’autoritat policial per tal que els agents puguin actuar quan abans millor.

Federació Unió Empresaris de Salt

[+] Llegir més. Trobada de l’ajuntament de salt i representants comerciants de la vila

Latest Posts

spot_img
spot_img

un xic de tot