Divendres, desembre 8, 2023
spot_imgspot_img

La Última

Obertes les inscripcions al programa “Juguem? Després de l’escola”

Obertes les inscripcions al programa “Juguem? Després de l’escola”

Les inscripcions s’allargaran fins el 27 de setembre

S’han obert les inscripcions al programa “Juguem? Després de l’escola”. Aquest programa que té el suport de l’Educació 360º ofereix activitats per infants de primària i secundària de Salt i el curs passat hi van participar prop de cinc-cents nens i nenes. Les inscripcions es faran a la Fàbrica Jove de 9.30h a 14h de dilluns a divendres i també els dijous de 15h a 17h.  i s’allargaran fins el 27 de setembre.

Aquesta edició, el programa oferirà  tenis, judo, futbol, handbol, bàsquet i natació, dins les les activitats esportives, i  plàstica, capoeira, veu i ritme, teatre, fusió de balls, circ, XEJ (Xarxa Esplais Juguem?) i premonitor 1, dins de les propostes culturals.

Les novetats per aquest curs són, curs de premonitor 1, on els joves de 2n ESO tindran la oportunitat de conèixer els diferents recursos de Salt el mateix temps que fan un tastet de que suposa ser monitor de lleure, i la XEJ (Xarxa Esplais Juguem?) una extraescolar que fa dos anys ja s’havia fet i que consisteix en un espai de lleure on es treballen les diferents capacitats dels grups per projectes d’interès proposats i on les nenes i els nens seran els protagonistes i els responsables de l’èxit dels objectius que ells mateixos es marquin. També s’incorpora circ per secundària , fins ara era una activitat només pels més petits.

Latest Posts

spot_img

un xic de tot